Telefoonopvang tijdens de zomervakantie

Als iemand een zomervakantie verdient, dan zijn het wel de hardwerkende ondernemers van Nederland. Wat er echter vaak gebeurt, is dat de ondernemer wel op vakantie gaat maar dat de telefoon -en daarmee het werk- gewoon door blijft gaan. Zeg nu zelf: is dat ècht vakantie?

Telefoonservice op maat

Slimme ondernemers schakelen hun telefoon door naar onze telefoonservice. Wij beantwoorden alle oproepen met uw bedrijfsnaam en staan uw relaties keurig te woord. We handelen de gesprekken professioneel af en uiteraard volgens uw instructies. Ieder bedrijf en elke ondernemer wil deze boodschap op zijn eigen manier overgebracht hebben.

Op de hoogte van interessante telefoongesprekken

Wij maken een verslag van ieder gesprek dat wij voor u voeren. Dit verslag wordt na ieder gesprek direct naar u gemaild. Natuurlijk benaderen wij u direct bij een spoedgeval of als het commercieel heel interessant is. Dat neemt niet weg dat het gros van de gesprekken best even tot na uw vakantie kan wachten. Op deze manier worden de belangrijke gesprekken er tijdens uw vakantie uit gefilterd en kunt u deze weken ècht opladen om er weer een jaar vol tegenaan te gaan.

Wij verzorgen vakantieopvang al vanaf één dag of dagdeel. En dat tegen werkelijk zeer geringe kosten.

Gefilterd bereikbaar zijn tijdens uw vakantie?

Wilt u meer weten over telefoonservice tijdens uw vakantie? Neemt u dan contact op met Edwin Smit op 010-2581010 of vul ons contactformulier in.