Gezocht: telefonistes voor 8 tot 25 uur per week

Met het aantrekken van de economie, trekt ook het belverkeer weer aan en dat merken wij. Er wordt meer doorgeschakeld, meer gebeld en er zijn steeds meer bedrijven die hun telefoonverkeer uitbesteden. Om die reden zijn wij weer op zoek naar een aantal telefonistes, om ons team te komen versterken.

Telefoonaanname.nl beantwoordt de telefoon voor honderden verschillende bedrijven. Bij ons staat de klant centraal en geldt een hoge kwaliteitsnorm. Onze klanten bestaan onder meer uit kleine zelfstandigen, advocatenkantoren, makelaars, handelsondernemingen en consultancy bedrijven. Wij werken voornamelijk voor kleine bedrijven, maar ook grotere bedrijven die een deel van hun telefoonverkeer aan ons uitbesteden (bijvoorbeeld de klantenservice of helpdesk), voor wie we de telefoniste vervangen of de overflow opvangen. We hechten aan een eerlijke en prettige relatie met onze klanten, collega's, leveranciers en werknemers. Naast een goed salaris bieden wij je een gevarieerde baan in een leuk team en een werkplek in het centrum van Rotterdam.

In elke situatie de juiste toon

Als telefoniste bij telefoonaanname.nl krijg je een kijkje in de keuken van veel verschillende organisaties. Je spreekt heel veel mensen. Je hoort van alles, legt verbanden, lost problemen op en onderhoudt contacten met klanten. In al deze wisselende situaties weet je steeds weer de juiste toon te vinden. Na een intensieve inwerkperiode werk je zelfstandig in teamverband.

Wat verwachten we van jou?

  • een prettige, beschaafde telefoonstem en een goede uitdrukkingsvaardigheid;
  • goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede kennis van de Engelse taal (kennis van Frans en Duits zijn een pré);
  • een zeer goede typevaardigheid;
  • een dienstverlenende instelling;
  • stressbestendigheid.

Relevante werkervaring strekt uiteraard tot aanbeveling. Naast deze vaardigheden vinden we je houding, je betrokkenheid en je bijdrage aan de sfeer op de werkvloer even belangrijk.

Rooster en werktijden

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag (voor een kleinere groep klanten) van 09:00 uur tot 17:00 uur. Al onze telefonistes werken parttime en hebben binnen deze openingstijden hun eigen vaste rooster voor bijvoorbeeld 8, 16, 20 of 25 uur. Wij werken graag met vaste roosters, maar verwachten wel van onze medewerkers dat zij af en toe bereid zijn om extra te werken. Ingewerkte medewerkers kunnen altijd diensten met elkaar ruilen. Dit maakt je rooster erg flexibel.

Indien jij denkt aan dit profiel te kunnen voldoen, ontvangen wij graag jouw open sollicitatie, bestaande uit een C.V. en een begeleidende brief.

telefoonaanname.nl
Afdeling Personeelszaken
monique.dekkers@telefoonaanname.nl