Readme Signing

Telefonische bereikbaarheid is voor iedere organisatie van belang, maar voor bedrijven die grote internationale projecten verzorgen en willen blijven uitvoeren, is het zelfs van levensbelang. ReadMe is zo'n bedrijf.

ReadMe verzorgt wayfinding en signage voor een keur aan bedrijven over de hele wereld. Met name voor de complexere projecten, zoals ziekenhuizen, weet men ReadMe vanaf diverse continenten te vinden. Aan het woord is Jeroen Banga, directeur van ReadMe:

“Wij maken inmiddels alweer vier jaar gebruik van de diensten van telefoonaanname.nl. In deze periode heeft onze internationalisering een grote vlucht genomen. Waar wij vroeger uitsluitend gesprekken in het Nederlands voerden, gebeurt dit nu heel regelmatig ook in het Engels, Duits en Frans. Gelukkig ondersteunt telefoonaanname.nl deze talen ook, zodat er geen problemen ontstaan als wij het telefoonverkeer door hen laten afhandelen. Dit gebeurt met name als we in de eindfase van een project komen. Wij zetten dan vaak alle beschikbare medewerkers in. Dan is het fijn om te weten dat de telefonische bereikbaarheid van ons bedrijf altijd tiptop in orde is!”

Bereikbaar zijn in meerdere talen?

Verzorgt jouw bedrijf ook internationale projecten en wil je ook in meerdere talen telefonisch bereikbaar zijn? Neem dan contact op met Edwin Smit door te bellen naar 010-2581010, of stuur een e-mail naar edwin.smit@telefoonaanname.nl.

Readme Signing

ReadMe zorgt ervoor dat bewegwijzering niet alleen functioneel is, maar ook mooi en esthetisch aansluit op de architectuur van het gebouw of gebied als geheel.

readme.nl