Nerissa Beauty & Wellness

Minder gemiste telefoongesprekken, meer afspraken

Gemiste oproepen wilt u liever voorkomen, want het kan een negatieve invloed hebben op de afspraken in uw agenda. Om dit te voorkomen en juist meer afspraken te krijgen, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze telefoonservice in combinatie met agendabeheer. Een verstandige keuze, wat Nerissa Simpelaar zich ook bedacht. 

Direct bij de start van haar schoonheidssalon Nerissa Beauty & Wellness koos zij voor een samenwerking met telefoonaanname.nl. Wij vragen haar waarom.

Niet beschikbaar, wel bereikbaar

“Binnen een schoonheidssalon is persoonlijk contact heel belangrijk. Er is altijd een vertrouwensband tussen de schoonheidsspecialiste en haar cliënt. Op het moment dat een klant terugbelt voor een nieuwe afspraak, wil je natuurlijk dat zij dan óók persoonlijk te woord wordt gestaan. Het is voor mij onmogelijk altijd zelf de telefoon aan te nemen, omdat ik veelal met behandelingen bezig ben. De telefoonservice van telefoonaanname.nl zorgt ervoor dat al mijn relaties keurig te woord worden gestaan.

Ik heb de telefoonservice uitgebreid met agendabeheer, zodat klanten ook direct telefonisch een afspraak kunnen maken. Dit kan ook heel eenvoudig op de website, maar vaak bellen zij terwijl zij bijvoorbeeld onderweg zijn. Dan is het heel fijn dat zo'n afspraak gewoon gemaakt kan worden als ik zelf niet bereikbaar ben.”

Ook meer afspraken door agendabeheer en onze telefoonservice?

Wilt u ook nooit meer een telefoontje missen en daardoor meer afspraken krijgen? Dan is agendabeheer een handige aanvulling op onze telefoonservice, die we op maat voor onze opdrachtgevers verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met Edwin Smit op 010-2581010, of mailen naar edwin.smit@telefoonaanname.nl.

Nerissa Beauty & Wellness

Nerissa Beauty & Wellness is een schoonheidssalon aan de Sint Jacobsstraat 6 in Vlissingen. Bij de salon wordt gewerkt met de natuurlijke producten van Esse Organic Skincare en voor de wimperextensions met het merk Blink. Bij Nerissa Beauty & Wellness kun je onder andere terecht voor natuurlijke gezichtsbehandelingen, verschillende soorten massages, wimperextensions, spray tan en het epileren en verven van de wenkbrauwen.

nerissa-beauty.nl