Maria Kramer Business Cards

In 1995 werd Maria Kramer, als één van de eerste, klant van onze telefoonservice. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en maakt zij nog altijd dagelijks gebruik van onze diensten.

Maria Kramer Business Cards bedrukt alles: van aanstekers tot grote reclameborden. Groot geworden met kunststof visitekaartjes, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van promotionele artikelen. Aan het woord is Maria Kramer, oprichter en drijvende kracht achter Maria Kramer Business Cards.

“Vrijwel direct na de start van mijn bedrijf ben ik in zee gegaan met de telefoonservice van Edwin Smit en Monique Dekkers. In de beginjaren was ik heel veel op pad om de kunststof visitekaartjes aan de man te brengen, en zo was mijn bedrijf toch goed bereikbaar voor nieuwe orders. Inmiddels is telefoonaanname.nl veel meer een achterwacht voor ons geworden. Doordat zij op de achtergrond altijd aanwezig zijn, kunnen wij onbekommerd doen waar we goed in zijn: mooie dingen voor onze klanten maken!

Met name de manier waarop wij onze berichten ontvangen, spreekt mij bijzonder aan. We werken hier met een klein team. Van elk telefoontje weten de mensen van telefoonaanname.nl precies voor wie deze bestemd is. Vraagt iemand bijvoorbeeld naar mij, dan heb ik dat bericht binnen een minuut binnen via mijn e-mail. Wordt er gevraagd naar iemand van de administratie, dan gaat het bericht direct naar Tos, die hier verantwoordelijk is voor de administratie. Iedereen krijgt zijn eigen berichten direct te zien via de persoonsgescheiden e-mailrapportage. Van elk bericht gaat er een kopie naar een bepaald e-mailadres zodat ik precies weet wat er gebeurt en wat er binnen komt. Ik denk wel eens: als ik een eigen telefoniste zou hebben, zou ze toch wel heel erg goed moeten zijn om het werk van telefoonaanname.nl op z’n minst te evenaren.”
Maria Kramer, directeur

Kennismaken met telefoonaanname.nl?

Wilt u graag meer weten over telefoonaanname.nl? Bel naar 010 - 258 1010. We maken graag kennis met u.

Maria Kramer Business Cards

Maria Kramer Business Cards maakt op professionele en betaalbare wijze business cards voor elk doel. Visitekaartjes, klantenkaarten, ledenpassen, magneetstrips, transparante kaartjes, barcodes, er is van alles mogelijk. Maria Kramer Business Cards: voor een kreukvrij imago.

maria-kramer.com