Firecom B.V. Alarmeringssystemen

Afspraken en toch telefonisch bereikbaar?

Zoals veel van onze klanten is ook Joost Eerland van Firecom B.V. een ondernemer die veel onderweg is. Op de momenten dat hij telefonisch in gesprek is, komen de gesprekken bij telefoonaanname.nl binnen.

“Ik werk alleen en telefoonaanname.nl geeft mij de gelegenheid om vrijuit te kunnen ondernemen. Ik hoef mij nooit zorgen te maken of een tweede beller wel aangenomen wordt en te bedenken wat ik eventueel heb misgelopen. De telefonistes van telefoonaanname.nl kunnen heel goed inschatten wanneer het noodzakelijk is dat er direct actie ondernomen wordt. Dit is in mijn bedrijf van het grootste belang. Door een beller direct door te verbinden of een sms-bericht te sturen, hoeven de dringende zaken nooit te wachten. In voorkomende gevallen schakel ik zelfs mijn mobiele telefoon door. Dit geeft mij vrijheid en rust.”

 

Firecom Alarmeringssystemen

Firecom Alarmeringssystemen is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van portofoons, portofoon-netwerken, pagers en oproepsystemen voor BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs. Er wordt bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood gewerkt.

firecom.nl