e-Legal Incasso Advocaten

"Klantvriendelijkheid en een transparante werkwijze zijn voor ons heel belangrijk. Daarom hebben wij voor onze klanten een portal ontwikkeld waar zij 24 uur per dag de status van de dossiers in kunnen zien. Ook kunnen klanten hier nieuwe vorderingen of ontwikkelingen met betrekking tot de vorderingen kwijt. Deze portal zorgt ervoor dat wij al veel telefoonverkeer afvangen. Toch willen wij tijdens kantooruren goed bereikbaar zijn voor onze klanten en prospects.

De samenwerking met telefoonaanname.nl heeft ervoor gezorgd dat onze telefonische bereikbaarheid optimaal is. Wij geven consequent door wanneer en wat er wel of juist niet naar ons doorverbonden kan worden. Een simpel e-mailtje is hiertoe al voldoende. Deze ondersteuning voegt voor ons bedrijf zowel professionaliteit als vrijheid toe. Het is al met al een hele goede beslissing geweest om ons telefoonverkeer in de handen van telefoonaanname.nl te leggen."
Mr. L.R. Ridderbroek

Bij e-Legal worden uw incassodossiers op professionele en deskundige wijze behandeld door een gespecialiseerde incasso advocaat. Deze incasso advocaten beschikken over jarenlange praktijkervaring en houden hun vakkennis voortdurend op peil. Onder meer door periodiek vakinhoudelijke cursussen te volgen. Verder zijn deze incasso advocaten lid van de VIA, de specialisatievereniging voor incasso- en procesadvocaten.

e-legal.nl