wAtlantis Creative

Optimale bereikbaarheid maakt onderdeel uit van onze focus op kwaliteit

Als Rotterdams internetbureau weten we van aanpakken. Met een klein team realiseren we dan ook complexe projecten. De focus ligt bij ons op kwaliteit. Een goede bereikbaarheid hoort daar gewoon bij. In de hectiek van de dag kan het soms gebeuren dat er niet altijd iemand beschikbaar is om de telefoon te beantwoorden. In dat geval is het fijn dat we kunnen vertrouwen het team van telefoonaanname.nl.

Onze online telefooncentrale is zo ingericht dat de gesprekken die we zelf niet binnen een aantal keren oppakken, automatisch worden doorgestuurd. Telefoonaanname.nl staat onze relaties altijd bijzonder professioneel te woord. Ook de terugkoppeling is goed geregeld. Binnen een paar minuten ontvangt de betreffende collega een e-mail met het gespreksverslag. Bij afwezigheid voor langere tijd zoals vakanties is telefoonaanname.nl op de hoogte en zal bellers hierover altijd informeren.

Voor ons is deze telefonische overflow een fantastische oplossing waar we al meer dan 10 jaar met veel plezier gebruik van maken. Want hoe groot of klein een team ook is, er zijn altijd piekmomenten waarop de kans groot is dat je net dat belangrijke gesprek misloopt…

Meer weten over telefonische overflow?

Wilt u ook nooit meer een telefoontje missen en toch flexibel zijn in de bezetting? Kies dan voor telefonische overflow: een handige telefoonservice die we op maat voor onze opdrachtgevers verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met Edwin Smit op 010-2581010 of mail naar edwin.smit@telefoonaanname.nl.

Als je online een voorsprong wil nemen op je concurrentie is er natuurlijk maar één Rotterdams internetbureau: Atlantis Creative. Niet alleen ontwikkelen ze zoekmachine en klantvriendelijke websites, maar ze verzorgen ook online marketing campagnes met meetbaar resultaat.

atlantiscreative.nl