Telefoonservice op zaterdag

Sinds 1 januari van dit jaar is onze zaterdagopening een feit. Het betreft in eerste instantie een proef van een jaar waarbij klanten ervoor kunnen kiezen om -naast de reguliere kantoortijden- ook op de zaterdag gebruik te maken van de telefoonservice.

Wie kan hier gebruik van maken?

Met name voor ondernemers en ondernemingen die zich richten op particulieren, kan een verruiming van de bereikbaarheid op zaterdag uit een servicegericht of commercieel oogpunt erg interessant zijn.

Niet te veel betalen

Tot op heden konden we klanten die behoefte hadden aan telefonische bereikbaarheid op zaterdag wel een 24-uurs oplossing bieden. Een effectieve maar tevens kostbare oplossing. Er wordt dan immers betaald voor iets waar voor een groot gedeelte geen gebruik van wordt gemaakt. Dat hoeft nu niet meer.

Welke bereikbaarheid wenst u?

De meeste klanten van telefoonaanname.nl kiezen nog steeds voor bereikbaarheid tijdens (zeer ruime) kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur voor een bedrag van €40,- per maand. Voor een meerprijs van €25,- per maand wordt de bereikbaarheid verruimd met de zaterdag, van 09:00 uur tot 17:00 uur en voor een meerprijs van €65,- per maand zijn onze klanten dag en nacht bereikbaar. Naast het vaste bedrag per maand gelden alleen de kosten per gesprek.

Standaardabonnement (ma. - vr. 08:00 uur - 19:00 uur) €40,-
Standaardabonnement + zaterdag €65,-
Standaardabonnement + zaterdag + 24-uursservice €125,-

Onze zaterdagklanten

Wij beantwoorden de telefoon op zaterdag inmiddels voor winkeliers, webshops, makelaars, advocaten, de thuiszorg, hoveniers, reisadviseurs en uiteenlopende klantenservices.

Loop geen telefoontje meer mis!

Heeft u ook belangstelling voor telefoonopvang op zaterdag? Neem dan direct contact op met Edwin Smit via edwin.smit@telefoonaanname.nl of bel naar 010-2581010.