Telefoonaanname gaat naar de beurs!

...en wel de FenXpo op 11, 12 en 13 april in de Evenementenhal in Gorinchem. Met 200 standhouders en duizenden bezoekers een uitgelezen mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw netwerk uit te breiden.

Contacten onderhouden en nieuwe contacten leggen 

Telefoonaanname.nl is de enige telefoonservice die zich op deze beurs presenteert. Het is voor ons als zakelijke dienstverlener op het gebied van klantcontact essentieel regelmatig contact te houden met onze klanten. Natuurlijk staan we ook op de beurs om nieuwe contacten op te doen. Het is nog steeds onmogelijk om online een kop koffie met elkaar te drinken dus hebben wij een stand hebben gekozen die heel dicht bij een horecapunt ligt.

Presenteren van onze telefonische dienstverlening

Op de beurs presenteren wij de uitbreidingen van onze telefoonservice en de mogelijkheden van klantenservice op afstand. Natuurlijk kunt u met alle vragen over telefonische dienstverlening bij ons terecht. Steeds vaker merken wij dat er belangstelling is voor onze 24/7 storingsdienst. Hiermee is uw bedrijf voor een klein bedrag ineens in staat een 24 uurs dienstverlening op te tuigen zonder dat monteurs voor ieder wissewasje wakker gebeld worden.

Openingstijden

De openingstijden van de FenXpo zijn dinsdag 11 april tot en met woensdag 13 april van 15:00 tot 21:30.

We hopen u te ontmoeten op de FenXpo 

Tijdens de beurs zullen Monique Dekkers en Edwin Smit de volledige tijd de stand bemannen. Telefoonaanname.nl heeft standnummer 106 en ik wil u hierbij van harte uitnodigen om bij ons op de stand langs te komen.

Tot ziens!