Blijf ook in deze crisis bereikbaar met uw bedrijf

We werken momenteel in een onzekere en onvoorspelbare tijd. U wordt als werkgever wellicht geconfronteerd met een kantoor dat is gesloten, werknemers die massaal thuiswerken en klanten die veel vragen hebben.

In deze periode ervaren veel bedrijven een probleem met hun bereikbaarheid. Telefoonaanname.nl kan een deel van uw zorgen wegnemen. Wij leveren telefonistes op afstand en helpen om de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf te optimaliseren – juist nu. Of het nu gaat om het noteren van berichten, direct doorverbinden, het overnemen van de klantenservice of het organiseren van thuiswerken: bij telefoonaanname.nl hebben we voor elke vraag een oplossing.

De kern van onze dienstverlening is eenvoudig: wij beantwoorden de telefoon met uw bedrijfsnaam, staan uw relatie netjes te woord en noteren alle belangrijke informatie. Slechts enkele minuten nadat het gesprek bij ons is binnengekomen, verschijnt het in uw e-mail en op uw smartphone. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen, kunt u onze dienstverlening optimaal inrichten.

Binnen een paar uur geregeld.

Meer weten? Bel ons nu via 010-2581010 en vraag naar Edwin Smit.