De 5 handigste apps voor onderweg

Klanten van telefoonaanname.nl kiezen voor onze telefoonservice omdat zij dynamische ondernemers zijn. Ondernemen doe je veelal niet van achter je bureau. Daarom geven we je een handige lijst met de vijf beste apps voor onderweg.

#5: Noteshelf

Noteshelf is een soort elektronisch kladblok. Je schrijft op je tablet zoals je op papier zou schrijven, maar dan met een (speciale) pen. De app heeft de mogelijkheid om je hand te laten rusten op het kladblok terwijl je schrijft. Hierdoor voelt het heel natuurlijk aan. Je maakt voor iedere gelegenheid een nieuw boekje aan en schrijft -terwijl je in gesprek bent- alles op. Dit werkt veel beter dan alles intypen.

#4: Dragon Dictation

Met deze app spreek je de tekst die je op schrift wilt hebben gewoon in. De app zet het verrassend goed om in geschreven tekst. Hiermee voorkom je lang typen als je verhaal wat langer uitvalt.

#3: Dropbox

Het delen van bestanden met relaties, collega's en klanten is met deze app heel snel geregeld. Als bestanden te groot worden om te mailen is het dus een prima oplossing. Ook als je onderweg bepaalde bestanden zelf wilt raadplegen, biedt dit uitkomst. Je sleept het bestand naar de Dropbox, nodigt uit wie je toegang wilt geven en klaar is Kees!

#2: WhatsApp

Ongeveer 9 miljoen mensen hebben inmiddels WhatsApp op hun telefoon geïnstalleerd staan. WhatsApp is een sterke app door de eenvoud, snelheid, laagdrempeligheid en het gemakkelijk aanmaken van groepen. Zo kom je met een aantal partijen bijvoorbeeld snel tot een geschikte datum voor een bijeenkomst. Handig is ook de mogelijkheid om vanuit WhatsApp te bellen.

#1: Navigatie

In nieuwe auto's zit vaak al een navigatiesysteem geïntegreerd, maar niet iedereen heeft een nieuwe auto. Er zijn veel verschillende navigatie apps in omloop. De verschillen bestaan met name in gebruiksvriendelijkheid of de mogelijkheid om het actuele verkeersbeeld te laten zien. Ze brengen je allemaal in de kortste tijd op het juiste adres, en dat is precies waar het om gaat. Onmisbaar dus!

Heb je zelf nog een goede tip? Stuur hem dan naar ons toe! Je kunt hiervoor ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar edwin.smit@telefoonaanname.nl.